Road to #DWP14

dwp14-bannder-transparent

Ga berasa #DWP2014 tinggal hitungan hari lagi. Belajar dari tahun kemarin yang mayan terganggu hujan, kali ini acaranya bakal dilaksanakan indoor selama 2 hari 12-13 Desember 2014.

Biyuh, ga kebayang deh tuh bakal uyel-uyelan kaya gimana :(

Anyway, sudahkah kalian menukarkan e-ticket voucher dengan gelang seperti punya si Danbo ini? Penukaran sudah bisa dilakukan mulai 8 – 11 Desember jam 11 siang sampe 9 malam di area Piazza Gandaria City yah. Itu lho sampingnya Pizza e Birra.

danbo-dwp14-D6K7996

We’ll be there in 2 days straight, so we hope to have a chance to meet you guys :)

Nah hal-hal apa saja yang perlu diperhatikan di #DWP14 nanti?

  • This is how you do it in #DWP14
  • charged your energy
  • download DWP app
  • wear fun attire or costume if you wanna go WILD!
  • connect your wristband to your fave Social Media
  • dont forget to bring your valid ID
  • also bring ENOUGH CASH! dont expect electronic transaction will always be success
  • come early, you have more time to meet friends, make friends, selfies and find your fave spots
  • off course bring your party friends
  • get HYDRATED and keep on DANCING
  • take a lot of pictures, upload it and dont forget with #DWP14 tag.

HAVE FUN AND RAVE IT OUT!
Ah, satu hal terkait dengan Life in Color. You know that this is the first in Asia, right?

  • bring extra clothes and towel
  • life in color paints wash off skin easily with water kok :)
  • wear white to get the most crazy effect
  • and whetever you’re wearing it should be ok getting painted.

There’ll be charging zone in #DWP14, so dont worry your gadget will be run out juice. Bring all the charger you have :)

Line up & Venue

Jumat, 12 Desember 2014

IMG_5275
IMG_5277  IMG_5278

 

Hari Jum’at kami akan di Garudha Land :)

Sabtu, 13 Desember 2014

IMG_5279  IMG_5280  IMG_5281

 

Sabtu nih yang berat. Sepertinya kami akan mengejar Mathew Koma dulu baru balik ke Garudha Land

 

Artis misteriusnya sepertinya Mather Koma :)

Leave a Reply

Next Article[#31DaysOfDecember] Day 9 – Long Exposure