• Technology

    Canon Powershot S3 IS Pro

    Status: hilang dicuri Pengalamanku menggunakan kamera sebenarnya ga “wah” banget kok. Diawali dengan kamera poket 35mm dari Fuji. Mengapa Fuji? karena toko Fuji ada di mana-mana :) Aku punya beberapa seri poket Fuji, mulai yang standar point n shot biasa sampe yang zoom nya tinggi+infra red remote :) Sayang belum sempat scan foto-foto yang dulu diambil dengan kamera ber-remote IR ini. Setelah jaman 35mm berlalu (aslinya sih males bolak balik cetak foto), maka beralihlah saya ke kamera digital. Kamera digital pertama dulu saya beli seharga 1.2jt di Pasaraya Blok-M. Merek lupa. Kamera ini aku bawa ke Paris untuk beberapa minggu bersama dengan Fuji IR-ku. Dan ternyata “kamera digital” ini BUSUK…

  • General

    I’m a Travel Yup

    Hehehehehe, infected by ryosaeba Your travel type: Travel Yup The Travel Yup likes exotic and adventurous travel, but prefers big cities with fast paced life. He has a keen interest in other cultures and always brings home a few souvenirs. Shopping in Bangkok, getting a tailor made suite in Kuala Lumpur, that’s the kind of thing the Travel Yup is into. Even though he likes to get away, he prefers his travels to be comfortable. top destinations: Beirut Las Vegas Tahiti stay away from: Hampi Ciudad Perdida Darien Gap get your own travel profile

  • Technology

    Which One?

    I lost my Canon Powershot S3 IS pro couple weeks ago :( Only used it for couple times … *%)*@!$%)!($!%%!_ Thinking about buying new one. Now, with only USD 700, which one should i choose ? I like photography, but i’m new in DSLR world image taken from dpreview.com or, maybe i just grab this one ? Image taken from dpreview.com

  • General

    Single Post Multiple Blogs

    I’ve got new hosting with my own domain now Tapi sepertinya sayang untuk menutup blog lamaku di kidy.blogspot.com. It’s has so many stories (ceileee) Selain itu, setiap postingan yang aku buat di blogspot akan otomatis di replikasi ke nuykidy.multiply.com. Yea, double backup :P Nah sekarang jadi kepikiran, gimana caranya posting sekali saja dari sini tapi otomatis muncul di kidy.blogspot.com and hopefully juga akan muncul di nuykidy.multiply.com juga? Setelah bermain dengan grep akhirnya ketemu file mana yang perlu di hack. After adding 4 lines of simple PHP codes, voilla! … it’s all done. Sebenarnya ga harus 4 line sih, 1 line juga cukup … tapi nanti codenya little bit messy :P

  • Technology

    iPhone wannabe

    Hehehehe, cant afford to buy one But it wont work here anyway … So far “original” version of iPhone only work with AT&T network back in US. my Nokia N73 with iPhone like themes … so it will be iN73 now :P

  • Technology

    Presenting … nurikidy.com

    Ya ya ya yaI know, it’s not a big deal, almost everybody could have their own domain/hosting :)Long time ago, many friends of me tried to push me to buy my own hosting+domain Why bother? That’s what I thought I feel comfortable with blogger.com/blogspot.com, I’ve made some widgets to post my blog using mms/sms direct to my account, and did some other stuff. I dont wanna also be called “victim” of youknowwho (an IT geek wanna be but end up making silly comments). Well, I just bought a (used) Dell D600, finish installing Ubuntu 7.04. Everything work fine, and i will give that notebook to my brother in Malang the…