Photography

photography

  • General,  Overseas,  Photography,  Travelling

    [Travel] Assalamualaikum Beijing

    Assalamualaikum Beijing :) Bukan bukan, ini bukan judul film yang itu kok. Saya belum nonton filmnya apalagi baca bukunya. Terakhir saya menginjakkan kaki di ibukota China ini sekitar tahun 2007-2008. Dan alhamdulillah, mengawali tahun 2015 ini saya berkesempatan berkunjung kembali ke sini. Well, bukan berkunjung sih tepatnya karena ini bagian dari urusan kantor bertemu dengan kolega dari China Unicom dan China Mobile. Saya pasti mati kutu kalo ke China. Pertama saya buta aksara, pengetahuan mengenai bahasa Mandarin juga minus (selain angka, beberapa kalimat standar percakapan dan pesan makanan di restoran fasfood, i know nothing). Walaupun saya gemar banget mempelajari sejarah kuno China. Tapi ya butuh teman ngobrol bahasa Inggris jadinya.…

  • General,  Photography

    [#31DaysOfDecember] 28 – #Room41

    We have a room called #Room41 in City Plaza 11th floor. It’s a working room, an entertainment room, a meditation room, and the worst of all it is also unofficial smoking room :( Since i put some of my toy collection + drawing paper and some color pens in there, it’s also functioned as kindergarten room. Kang Rudy or Adhep sometimes bring their “toys” also, then it is became something like a hacker-space. The drawing above made by Tata. She’s around 5-6 years old, a very nice and funny little princess :) That’s a precious drawing. Planned to put it on a frame but the cleaning service took it away…

  • General,  Indonesia,  Photography

    [#31DaysOfDecember] 26 – Boxing Day

    Long before, i knew Boxing day only as a day after Christmas (which is 26 December) where English Premier League teams should play a match. After extending my reading hobby to browser around wikipedia, it turns out to be the day (in commonwealth countries) when you open your Christmas present/gifts. Since I’m a moslem, i think i will still use boxing day term as the time to watch my EPL team playing and perhaps opening my birthday gifts :P Oh, thank you so much, guys :) I’ll take the dark chocolate, you can have the other two \^_^/

  • General,  Indonesia,  Photography

    [#31DaysOfDecember] 25 – NARU Tracklist

    25 December, Happy birthday to one of my fave DJ and producers, Armin van Buuren. Ternyata kena tegor Soundcloud karena saya menggunakan lagu Gravity-nya Blasterjaxx sementara saya lom punya copyright-nya dari Spinnin’ Record. Jadi postingan dibawah termasuk mixsetnya terpaksa di-offline-kan dulu :) —– Hari ini standby NARU di kantor, 2 shift langsung. Iseng-iseng bikin mixset, tapi kayanya berantakan gini karena hanya modal mouse doang :P Tuh S2 mestinya ditaruh di kantor ajah kali yah? :D Anyway, buat rekan-rekan, teman-teman kristiani, met Natal 2015 yah :)

  • General,  Photography

    [#31DaysOfDecember] 22 – Happy Mother’s Day

      22 December is celebrated as Mother’s Day in Indonesia. In many countries, the date is changed to fit each country’s culture, tradition, custom or existing holidays. Today, mothers-mothers to be-mothers wanna be in City Plaza are celebrating it with this photo session :) Happy Mother’s Day That’s all. I’ll share the rest of the photo via dropbox, Ladies :)