Travelling

  • General,  Indonesia,  Travelling

    [#31DaysOfDecember] 14 – Nobody To Love

    Missed day-14 posting ontime due to #DWP14phoria :P Speaking about #DWP14, i’d like to share with you a song which has been played by several DJs. Not being played as much as Calvin Harris’s or AvB’s Ping Pong but i do love this one. Title is Nobody To Love performed by British duo, Sigma. It’s the Sigma original version, the one played in DWP14 is I believe the Third Party Remix version. So, enjoy :)   I know you’re tired of loving, of loving With nobody to love, nobody, nobody So just grab somebody, no leaving this party With nobody to love, nobody, nobody I know you’re tired of loving, of loving…

  • General,  Indonesia,  Photography,  Travelling

    [#31DaysOfDecember] 12 – #DWP14 Day 1

    Today i’ve parted my self with my iPhone5 completely :) No big deal, I’m just planning to sell it. Now i’m switching back using my LG G2, temporarily (planning to sell it also :P). Anyway, 12th day of Desember is the first day of #DWP14 Djakarta Warehouse Project. And my LG G2 is a perfect companion for that with it’s OIS lens and good capability of lowlight. At somepoint, it beats my iPhone5 :) And here it is, some sample shots I took using LG G2 at #DWP14. @FrontRowFlagID #FRFID Where are you guys? Sorry i was going straight to Garudha after finish warming up with AVVE in Cosmic Station…

  • General,  Photography,  Travelling

    [#31DaysOfDecember] Day 8 – Shoes

    I still have my feet on the ground, I just wear better shoes. – Oprah Winfrey Ini sepatu harian saya, dah menemani saya klayapan ke 2 benua. Kemana-mana defaultnya pake ini lah. Entah itu buat ngantor, nge-mall bahkan kondangan hehehehe. Sayang banget waktu traveling ke Perancis serta ke Australia kemarin dia ga saya bawa. Yah karena di jadwal perjalanan itu ada acara formal yang saya rasa kok kayanya ngenyek tuan rumah banget kalo datang pake Merrel. Selain itu ga ada tempat lagi di tas saya untuk tambahan sepatu. Akhirnya yang saya bawa adalah Sketcher Montz Konic yang super sucks ga enak banget kalo dipake jalan jauh (beneran jalan kaki yah)…

  • General,  Photography,  Travelling

    [#31DaysofDecember] Day 5 – Low Angle

    This picture was taken using only my iPhone5 edited with Snapseed app. Take a metro from Charles de Gaulle – Etoile and alight at Bier Hakeim. Right in the corner of Australian Embassy,  I saw the Iron Lady standing tall right there pointing to the sky. Still amazed watching her from this close :) https://www.youtube.com/watch?v=U_-pft3o5AE&spfreload=10

  • General,  Overseas,  Travelling

    Paris Kota Romantis

    Paris kota romantis. Hmmmm…. tergantung sih. Tapi definisi romantis masing-masing orang kan beda. You’ll know when you’re there :) Di Paris, hampir semua tempat bisa jadi romantis sih. Jalan-jalan sepanjang Champs Elysees sampe Louvre (romantis + gempor for some people :P), maen ke museum + taman, dansa di bantaran sungai, Eiffel hingga ngemper di jembatan pun bisa jadi romantis lho :) Ngomongin soal jembatan -ini jembatan yang nyeberangin sungai yah- di Paris ga bisa dianggap hal sepele. Menurut www.paris.fr , ada 37 Pont (jembatan dalam bahasa Perancis) yang menyeberangi sungai Seine di Paris. Dari daftar tersebut, banyak jembatan yang jadi atraksi wisata. Paling gampang, coba jalan menyusuri Seine dari Notre…